Jegyvásárlás


Program


GALLA MIKLÓS ÖNÁLLÓ ESTJE

GALLA MIKLÓS ÖNÁLLÓ ESTJE

GALLA MIKLÓS ÖNÁLLÓ ESTJE
Összműsoridő: 110 perc.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 27. szombat, 19:00


Jelentős újdonság, hogy a vadonatúj estben sok-sok szóviccre épülő poén hangzik el. De nem ám internetről leszedett poénok, hanem Miklós és társszerzője, Kun Krisztián által kitalált, eredeti humorbombák. Például: Közterületen tilos fekete maszkban kardozni. Az önkormányzat ebben az ügyben Zorró toleranciát hirdet. Vagy: Ha a hűtőszekrényben fociznak az ételek, a tojásnak óvatosan kell játszania, mert már van egy sárgája. És ez megy hosszasan. Mégse lesz túl tömény, egyrészt, mert jók a poénok, másrészt Miklós előad újonnan elkészült életmű lemezéről is néhány legendás dalt, például Bélát itt ne keressék, Brékó, brékó! és Elektromos gyalogos, valamint lesznek vetített, kitárulkozós fotók is. De a főszerep a nyelvi humoré. Egy orvostól kaptam szuvenír gyanánt egy sebészi eszközt. Emlék-szike.

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!