Jegyvásárlás


Program


Gájer Bálint - Swing & Pop
5

Gájer Bálint - Swing & Pop

GÁJER BÁLINT NEMRÉG MEGJELENT SWING ’N POP CÍMŰ NAGYLEMEZÉNEK DALAI MELLETT, AZ “EGYSZERŰ AZ ÉLET” CÍMŰ FONOGRAM DÍJAS ALBUMÁNAK DALAIBÓL IS VÁLOGATÁST KAPUNK MÁR ÁTSZELLEMÜLVE A KARÁCSONY HANGULATÁBAN.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 17. vasárnap, 20:00


A „magyar Buble” különleges hangszíne és magával ragadó laza előadásmódja garantálja a feledhetetlen szórakozást, hiszen stílusa hitelesen mutatja be az 1930-40-es évek örökifjú hangulatát, a mai kor igényeinek megfelelően átdolgozva. Saját dalai, a swing műfaj legismertebb slágerei és a latinos lüktetésű számok mellett régi nagy kedvencek is helyet kapnak majd a repertoárban, például Szécsi Pál vagy Charlie egy-egy slágere, melyek feldolgozása egészen új, máshol nem hallható színezetet kaptak ezzel is megfűszerezve ezt az év végi koncertet.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!