Jegyvásárlás


Program


Gájer Bálint “Swing karácsony” lemezbemutató

Gájer Bálint “Swing karácsony” lemezbemutató

Karácsonyi nagykoncertet ad Gájer Bálint!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 21. csütörtök, 19:30

Gájer Bálint neve mindenki számára jól ismert, hiszen Ő az ország "swing hercege”, aki minden
embert táncra perdít zenéjével és kitűnik eleganciájával. A fiatal tehetség, nagyszerű énekes és zenész,  akit a rajongók és a szakma is elismer. A magyar "Swing'n Pop" zenei stílus meghonosítója és vezéralakja.

Karácsonyi nagylemezén szereplő dalaiból ad koncertet Gájer Bálint december 21-én a MOM Sport Rendezvényközpontban.

Várhatóan november közepén jelenik majd meg az énekes karácsonyi nagylemeze, előreláthatóan több mint egy tucat dallal, melyek kivétel nélkül elhangzanak majd a nagykoncerten.

A híres amerikai karácsonyi dalok  magyar nyelven lesznek hallhatóak.

A húsz vonós és a zenész tíztagú zenekara által játszott dalokban fellelhetők lesznek Dean Martin, Bing Crosby, Frank Sinatra és Michael Bublé stílusjegyei is.

A koncert, Csondor Kata színész, énekesnővel, a Fool Moon vokál együttessel és meglepetésvendéggel egészül ki.

A december 21-én 19:30 órakor kezdődő műsorban néhány angol nyelvű karácsonyi dal is hallható lesz, illetve a két korábban megjelent lemezéről is idéz.

Ajánlatunk


Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!