Jegyvásárlás


Program


Gabriel Zucker - Gyárfás Attila

Gabriel Zucker - Gyárfás Attila

Mióta 2017-ben New Yorkban útjaik először keresztezték egymást, Gyárfás Attila és Gabriel Zucker együttműködése töretlen. A duó a hangzásbeli és ritmikai szabadságot komplex, maximalista kompozíciókba oltja, amelyek egyedi arányban keverik a kontemplatív hangzó felületeket és a már-már agresszív, virtuóz ritmusokat, illetve énekes-dalszerzők hatását.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 7. kedd, 20:00

Cities and Deserts című debütáló lemezük 2022-ben jelent meg a Hunnia Records gondozásában. Az Avant Music News így jellemezte az albumot: „formabontó, avantgárd és nagy mesterségbeli tudásról árulkodó teljesítmény, amely egyúttal az érzelmeket is megmozgatja... Csak így tovább, mindenkinek nagyon ajánlott.”

Gabriel Zucker New York-i zeneszerző és multiinstrumentalista – ahogy a Brooklyn Rail jellemezte: „piano firebrand” –, akinek munkássága a maximalista kompozíciókat a New York-i kreatív zenei szcéna progresszív improvizációjával ötvözi. Zenéjét a Downbeat, az All About Jazz, a Stereogum, a Jazzwise és a New York City Jazz Record is méltatta. A Yale-en végzett és Rhodes-ösztöndíjas Zucker olyan New York-i helyszíneken lépett fel, mint a Carnegie Hall, a The Stone, a Roulette és a Jazz Gallery, nem beszélve a világ 23 másik országáról.

Gyárfás Attila dobos és zeneszerző, aki elsősorban a szabad improvizációra és a dob hangzásbeli lehetőségeinek kutatására koncentrál. Több mint 20 lemezen szerepelt már, és számos nagyszínpadon és fesztiválon lépett fel Európa-szerte. Zenekarvezetőként három lemeze jelent meg (2018-ban a Cloud Factory, 2020-ban a Randomity és 2022-ben a Minimal Distance). Attila 2020 szeptemberétől a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen jazzdobot tanít, 2016 óta pedig a Dream Cymbals and Gongs nemzetközi képviselője.

Közreműködik:

Gabriel Zucker - zongora, szintetizátor, ének
Gyárfás Attila - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a klasszikus balettet flamencóval és afro-kubai stílusokkal ötvözi. Raul Reinoso SATORI című darabjában a spirituális megvilágosodáshoz vezető, belső utazásra hív, amelynek során rátalálhatunk a bennünk lakozó igazságra, szépségre és fényre.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!