Jegyvásárlás


Program


Fusio Group

Fusio Group

A Fusio Group a kétszeres Arany Dobverő-, Fonogram-, Artisjus- és eMeRTon-díjas Szendőfi Péter zenekara, akinek szerzeményeit, hangszereléseit a zenekar rendszeresen játssza.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 28. csütörtök, 19:30

A dobost számos formációból ismerheti a jazzközönség: Gary Willis-szel 2005 óta viszi a Loop Doctors zenekart, Szakcsi Lakatos Róberttel pedig 2008-tól fogva a Transitiont. Korábban tagja volt a László Attila Bandnek, a Romhányi Áron Triónak, a Birta Life Pictures-nek, valamint a Nagy János Triónak is.

A Fusio Group 1992-ben alakult, akkor még Fusio Quartet néven. Az együttes stílusirányzata kezdettől fogva a jazz-fusion kategóriához áll a legközelebb, bár a repertoár eklektikus és széles zenei palettán mozog: a hagyományosabb hangszerelés gyakran keveredik progresszív témákkal és harmóniavilággal. Az elektronikus jazz meghatározó amerikai mintáit követve markáns, „harapós” groove-okkal teli, feszes, sodró lendületű zenét játszanak.

Szendőfi Péter - dob
Elek István - szaxofon
Kormos János - gitár
Tálas Áron - billentyűs hangszerek
Szuna Péter – basszusgitár

 

Jegyár: felnőtt 1600 Ft, diák/nyugdíjas 1000 Ft

 

 

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!