Jegyvásárlás


Program


Aktuális előadásokFűre lízni tilos 

DRÁNI, azaz Bornai Tibor énekel. Két dal között mesél.

Aki csak a komolyságot kedveli, annak vidám lesz ez az este. Aki csak a tréfát, annak is. Aki ismeri Bornai Tibort, annak ezt nem is kell tovább magyarázni. Aki nem ismeri, annak másképp kell fogalmaznunk ugyanezt.

Aki utálja a minden humort nélkülöző komolykodást, de az agyatlan viccelődést is, az jöjjön el!

Jól fogja érezni magát.

 

Nemlétező riporterünk kérdésére Dráni a következőket válaszolta:

„Most mit mondjak? Az önálló est azt jelenti, hogy én a színpadon leszek, ez így van már hosszú évek óta, a közönség pedig ott lesz, ahol szokott. Eljátszom egy pár olyan dalt, amit még sosem, egy pár olyat, amit eddig még csak a KFT zenekarral játszottam, és egy pár olyat is, ami legegyszerűbben „a többi dal”-nak nevezhető.

Az a  bizonyos „hosszú évek” arra is jó volt, hogy sok minden történjen velem. Összegyűlt jó néhány olyan sztori, amely méltó az elmesélésre. Egyik sem szomorú. Dalok és történetek. Ez ilyen este lesz.”

 

A „Fűre lízni tilos” semmilyen műfajba be nem sorolható, különleges előadás. Izgalmas, nevetős, zenés, sztorizgatós, elgondolkodós, amilyen maga a szerző. Töltsön egy tartalmas estét Bornai Tiborral. 

Ajánló


A kisvárosi önkormányzat közgyűlésén vagyunk. Kik parkolnak közel a bejárathoz? Mi lesz az…

Az előadás számos művészeti műfaj, hétköznapi és előadóművészeti gesztus, művészet-értelmező szemlélet fókuszából közelít…