Jegyvásárlás


Program


Furcsa pár (női változat)

Furcsa pár (női változat)

Neil Simon legendás darabja A furcsa pár, melyről talán kevesen tudják, hogy keletkezése után 20 évvel női változat is született belőle, az író tollából. Ezt a verziót tűzi most műsorára a Spirit Színház, igazi jutalomjátékként IGÓ Éva és KOCSIS Judit számára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 26. hétfő, 19:00

vígjáték 2 részben

A barátság fontos dolog; akkor is, ha az ember férjnél van, hát még, ha válik!

Milyen jó is, ha van egy barátnő, aki befogad, amíg összeszedjük magunkat, akire főzhetünk, akinek átrendezhetjük a lakását – még ha nem is éhes, és úgy szereti a lakását, ahogy van. Vagyis a barátság arra is jó, hogy megtudjuk, hogy néha egyáltalán nem lehet minket elviselni ... és nem is biztos, hogy mindenben a férfiak a hibásak ... Akár röhögni is lehetne azon, hogy egyikünk sem könnyű eset ..

A darab hat barátnő sztorija, akik péntekenként összejárnak beszélgetni, most épp egyikük válása bolygatja fel a kedélyeket. A Furcsa pár női változata is az együttélés lehetetlenségeiről és konfliktusairól szól. Florence és Olive bemutatja, hogy egy barátság is végződhet válással. Neil Simon zseniális, ironikus humorral figurázza ki a nők összes rigolyáját, mániáját, butaságát.

Neil Simon legendás darabja A furcsa pár, melyről talán kevesen tudják, hogy keletkezése után 20 évvel női változat is született belőle, az író tollából. Ezt a verziót tűzi most műsorára a Spirit Színház, igazi jutalomjátékként IGÓ Éva és KOCSIS Judit számára.

Szereposztás:
Olive Madison............. Kocsis Judit
Florence Unger........... Igó Éva
Mickey......................... Szitás Barbara
Sylvie.......................... Sipos Viktória
Renée......................... Perjési Hilda
Vera............................ Básti Andrea
Manolo........................ Gere Dénes
Jésus.......................... Anga-Kakszi István

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!