Jegyvásárlás


Program


Függőségek kezelése Psychophonetica™ és Módszeres Empátia módszerrel

Függőségek kezelése Psychophonetica™ és Módszeres Empátia módszerrel

A Psychophonetica™ és Módszeres Empátia egy rövidtávú stratégiai Intervenciós módszertan, amelynek során 3 ülés alatt sokféle problémával kapcsolatban juthatsz megoldásra.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 2. péntek, 9:00

Ha még nem ismered a Módszeres Empátiát, és érdekel, hogyan bővítheti a szakmai palettádat, jelentkezz 2018. március 1-4. között csoportos szakmai workshopjainkra, vagy 2018. március 5-én egyéni ülésre.

Miről szól a Függőség témában tartott nap?
Bemutatjuk a módszer alapjait és demo coaching ülés keretében a gyakorlatban is demonstráljuk mit lehet elérni egy alkalommal.

A függőség témáról: A fogalmat a következőképp határozzuk meg: minden olyan cselekvést függőség táplálásának tekintünk, amire igaz az, hogy egy feszültséget okozó helyzet gyökerének kezelése helyett végzi a cselekvő. Például: "Vizsgára, vagy prezentációra kéne készülnöm, ami feszültséget okoz. Észrevettem, hogy ha fagyit eszem és közben filmet nézek, az csökkenti a feszültségemet valamennyire. Ezért megéri kicsit halogatnom a készülést, nem?" Kérdések, amelyekre segítő szakemberként választ kapsz a szemináriumon: Milyen modellekkel közelít a Módszeres Empátia Intézet által kiképzett Szakember a függőségekhez? Hogyan néznek ki ezek a modellek egy képi ábrán összefoglalva? Milyen beavatkozási logikával közelítsünk a problémákhoz? Hogyan tárhatjuk fel a függőséggel kapcsolatos valódi mozgatókat? Hogyan érünk el áttörést? Hogyan készítjük fel a Klienst a helyzetre, amikor egyedül marad a problémával? Miért nem fog visszaesni?
Miről szólnak a Psychophonetica™ és Módszeres Empátia demo napok?
Yehuda Tagar, a módszertan alapítója Magyarországon szakmai szemináriumot tart terapeutáknak, coach-oknak és más segítő foglalkozásúaknak. A foglalkozás célja megismertetni a szakmai közönséggel ezt a módszert, és kedvet adni a tanulmányozásához, megismeréséhez. Megmutatni azt, hogy mire ad választ, amire az eddig ismert módszerek nem.
Bemutatjuk a módszer alapjait 1-én, majd 3 témában (függőség, akaraterő, önszeretet) kiemelten mutatjuk meg elméletben és demo coaching ülés keretében a gyakorlatban is, mit lehet elérni adott témában egy alkalommal.
A módszerrel feldolgozható témák a teljesség igénye nélkül: önismeret, életmód, kiégés, krónikus fáradtság, függőségek, hivatás- és útkeresés, világnézeti és/vagy spirituális válság, önbizalom növelése, személyes hatékonyság fokozása, nyilvános beszédtől való félelem, döntési helyzetek és a helyes döntés meghozása, megbánt döntések feldolgozása, trauma, bántalmazás (szexuális és egyéb abúzus), konfliktusok kezelése (belső, munkahelyi, párkapcsolati, családi), reakciók és indulatok kezelése (kirobbanó és besülő típusúak is), kivetítések (projekciók) visszavonása, gyász stb. - Képzési filozófiánk szerint programjainkon bárkit szívesen látunk Kliensként, miközben - képző intézetként - főként Szakemberek továbbképzésére fókuszálunk. A Klienseket saját ügyeikkel kapcsolatban várjuk, míg a Szakembereket az ügyek feldolgozásának módszertanával kapcsolatban szolgálhatunk - másnap már a praxisukban használható információkkal.

Bővebben: www.modszeresempatia.hu

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!