Jegyvásárlás


Program


F.S. - Így szerettek ők 2. Móricz Zsigmond

F.S. - Így szerettek ők 2. Móricz Zsigmond

Réczei Tamás: Így szerettek ők... - felolvasószínházi sikersorozat a KMO-ban!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 26. kedd, 19:00

Nagy sikerrel bemutatott felolvasószínházi sorozat a KMO-ban! A Nyáry Krisztián „szerelmeskönyveiből" készült sorozat által bepillantást nyerhetünk Karinthy Frigyes, Móricz Zsigmond, Szabó Lőrinc szerelmi életébe ismert és neves színművészek közreműködésével!
Nyáry Krisztián az Így szerettek ők c. könyvek szerzője a sorozatról elmondta: a magyar költők, írók szerelemi életét feldolgozó rövid irodalomtörténeti etűdök, szórakoztató ismeretterjesztő írások kedvet csinálhatnak a művekhez és a szerzőkhöz diákoknak, felnőtteknek egyaránt. Bízunk benne, hogy azok, akik megnézik a sorozatot, szívesebben veszik kezükbe a könyveket, kedvet kapnak ahhoz, hogy hazaérve elővegyék az irodalmi alkotásokat, vagy csak felidézzék tanulmányaikat, olvasmányaikat.

2019. február 26. kedd 19.00 – Móricz Zsigmond
Az előadás 60-80 perces

A sorozat 2. előadása Móricz Zsigmond, Holics Janka és Simonyi Mária szerelmi háromszögét dolgozza fel.
Móricz Zsigmond – Koltai Róbert
Holics Janka – Járó Zsuzsa
Simonyi Mária – Szilágyi Csenge
Móricz Lili

Mi van az iskolában megtanult életrajzok és életművek mögött? Hús-vér emberek, valódi örömökkel, sorsokkal, kapcsolatokkal, érzésekkel, érzelmekkel és tragédiákkal. A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők művek és könyvek mögötti szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A sorozat ötletgazdája Réczei Tamás rendező, aki a Szegedi Tudományegyetem bölcsészhallgatóinak kutatásai alapján készítette el az egyes előadások szövegkönyvét.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!