Jegyvásárlás


Program


FRÖCCS Bakó Tihamérral-Hogyan tudok változni?-Sorsfordító élményeink feldolgozása

FRÖCCS Bakó Tihamérral-Hogyan tudok változni?-Sorsfordító élményeink feldolgozása

Van, amikor olyan helyzetbe kerülünk, amit nem tudunk zsigerből megoldani. A régi minták nem működnek, újak pedig nincsenek. Vagy nem tudjuk, hol vannak. Másfelé kell indulni. Másfelé szeretnénk indulni.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 19:00

De hogyan? Mikor és hogyan tudjuk kezünkbe venni a sorsunkat? Hogy tudjuk az élményeinket megélni és részünkké tenni? És mikor, hogyan tudjuk kezünkbe venni a sorsunkat? Mit tudunk befolyásolni és mit kell elfogadnunk az életünk történéseiből? Hogyan tanulunk a hibákból, kudarcokból, traumákból? Hol és hogyan találunk rá a cselekvési lehetőségeinkre? Újrakezdés, új utak, változások. Erről lesz szó a május  27-i Fröccsön Bakó Tihamér pszichológussal és a Momentán Társulattal.
A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Ajánló


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!