Jegyvásárlás


Program


Frenák Pál Társulat: Frisson

Frenák Pál Társulat: Frisson

Frenák Pál Társulat: Frisson / Apokalipszis
felújított verzió

„Tűéles mozdulatok, a test teljes megfosztottsága és groteszk félelmei jellemzik a Frenák Pál Társulat új darabját. Kemény, fémes és szégyentelen.” (Mestyán Ádám, Magyar Narancs)

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 18. szombat, 20:00

Régi darab, új felállás. Ismét megújul a csapat: kizárólag Nelson Reguera az állandó, hozzá most Major László és Simet Jessica csatlakozik, illetve a legfrissebb Frenák-felfedezett: Vasas Erika. A felújítás a társulat új és régi energiáira egyaránt épít. A cél az ember legmélyebb rétegeinek, tudatalatti tartalmainak keresése, a végső határok újbóli szétfeszítése, és valami végső igaz, lemeztelenített valóság meglelése. A kirobbanó erejű, sokkoló mozgáshoz Fabrice Planquette alkotott zsigerekig hatoló zenét.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!