Jegyvásárlás


Program


Freeszemle Fesztivál- Freeszfe vizsgafilmek - második rész

Freeszemle Fesztivál- Freeszfe vizsgafilmek - második rész

A diplomafilm vetítéseken bemutatjuk a filmes, tévés és dokumentumfilmes hallgatóink vizsgafilmjeit.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 2. péntek, 20:00

A teljesség igénye nélkül látható lesz Vermes Dorka díjnyertes filmje és Karácsony Péter legújabb alkotása a filmes osztályból, a tévésektől Muzslai Francisco filmje, illetve Lőrinczy Lia és Márton Dorottya képviseli a dokumentumfilmes felhozatalt. A program színesítéseként FREESZFE-n tanító filmes tanárok, már beérkezett filmkészítők egyetemi vizsgafilmjeiből is válogattunk, többek között Enyedi Ildikó, Pálfi György és Szász János munkáiból.

Ajánlatunk


Hangverseny látogatók tízezrei őrzik emlékezetükben azoknak a május 30-i koncerteknek az élményét, amelyeken Kocsis Zoltán gyermekek javát szolgáló jótékony célú produkciókkal ünnepelte születésnapját.

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!