Jegyvásárlás


Program


FREEDOM koncert - George Michael dalaival

FREEDOM koncert - George Michael dalaival

George Michael Anglia egyik legnagyobb énekes-dalszerzője és legnépszerűbb művésze volt, akinek dalai talán Önben is kellemes emlékeket idéznek. Közismert zeneszámait, melyek korábban bejárták az egész világot, most Magyarország élvonalbeli énekesei előadásában hallhatjuk majd.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 13. szombat, 19:00

Élje át újra velünk közösen a '80-as, '90-es évek George Michael slágereit egy varázslatos este keretein belül.

A felejthetetlen élményről Böhm György Jászai Mari-díjas rendező és dramaturg produkciójába ágyazva, az amerikai sikereket is bezsebelt Király Viktor, a fiatalon hírnevet szerző Radics Gigi és további fantasztikus énekesek gondoskodnak. Ne hagyja ki ezt a vissza nem térő alkalmat, jöjjön el Ön is és legyen részese az élménynek!

Fellépők: Király Viktor, Radics Gigi, Kocsis Tibor, Nagy Adri, Veréb Tamás, Nádor Dávid és további fantasztikus hangú énekesek akik mögött Magyarország legjobb session zenészei játszanak majd.
Koreográfia, táncosok: Bakó Gábor

Ha van olyan ismerőse, aki szerette George Michael-t, akkor ajándékozzon élményt neki azzal, hogy meglepi jegyekkel erre a koncertre!



Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!