Jegyvásárlás


Program


Freddie nyitókoncert

Freddie nyitókoncert

Először lép fel a Városmajor színpadán a magyar popzenei élet meghatározó alakja, Freddie!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 8. szombat, 19:30

Freddie-t 2015-ben egy tehetségkutató műsornak köszönhetően ismerte meg az ország. Mary Joe, Pioneer, Csodák és további népszerű dalai folyamatosan a hazai rádiók játszási listáinak élén szerepelnek. 2015-ben Mary Joe című dala a Petőfi Rádió hallgatói szavazatai alapján a nyár hivatalos slágere volt. A Class Fm-en három hétig vezette a toplistát magyar dalként, amelyre 2011 óta nem volt példa. 2016-ban ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, 2017-ben mint szakkommentátor, 2018-ban pedig már mint műsorvezető mutatkozott be a dalversenyen, és 2019-ben is ő vezette a magyar válogató sorozatot. 2018-ban megnyerte a TV2 Sztárban Sztár zenei vetélkedőjét, így ő lett 2018 legsokoldalúbb énekese. Lotfi Begivel elkészítették a Magyar Jégkorong Világbajnokság Hivatalos Szurkolói dalát Győzni jöttünk címmel. A megújult 2016-os Comet-díj győztese az év legjobb dala kategóriában! A Petőfi Rádió Magyar Zenei díj 2016-os év felfedezettjének járó kategória győztese. Őt választotta a Coca -Cola a 2017-es kampányarcának. Telt házas koncert keretében 2016. november 24-én mutatta be első önálló Pioneers című albumát zenekarával, melyről Ez a vihar címet viselő dala a hivatalos magyar slágerlisták élén szerepelt, kiemelve a Mahasz top 40-es listáját, amelyen 2. helyen szerepelt heteken keresztül!

Az elmúlt években saját zenekarával fesztiválok, szabadtéri és klubkoncertek állandó fellépője. Jelenleg legújabb lemezén dolgozik, a koncerten a nagy slágereket az új anyagból egy-két dal fűszerezi majd.
A koncert a színpad 2019-es nyári évadának nyitóprogramja.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!