Jegyvásárlás


Program


Freakin' Disco

Freakin' Disco

Színpadon a Freakin' Disco
A Freakin' Disco zenéje egyszerre mély, táncos és elszállós. Pszichedelektronika. Koncertjeik elemi ereje magával ragad és kirepít az űrbe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 13. péntek, 20:00

Freakin' Disco

Egy különleges exkluzív koncert a festői Szentendre legautentikusabb szórakozóhelyén a Barlangban! A járványügyi helyzetre való tekintettel zárt térben megtartott koncertjeink nézőszámát erősen limitáltuk. A végeredmény egy bensőséges hangulatú, valóban alacsony nézőszámú rendezvény, ahol van elegendő hely táncolni, szórakozni, kikapcsolódni.

Színpadon a Freakin' Disco
A Freakin' Disco zenéje egyszerre mély, táncos és elszállós. Pszichedelektronika. Koncertjeik elemi ereje magával ragad és kirepít az űrbe.

The music of Freakin’ Disco is deep, psychedelic and groovy. The elemental power of their live performances launches the audience to space.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!