Jegyvásárlás


Program


Aktuális előadások



Forog a világ – világzenei koncertek a MOMkultban

NAKED (SRB)

A belgrádi zenekar 2006-ban robbant be a szerb zenei színtérre sokrétű és energikus zenei kifejezésmódjával, megkapó, jól összehangolt zenek játékával azóta is töretlen népszerűségnek örvend Szerbiában, valamint egyre ismertebb mind a kontinensen, és Európa határain túl is.
A félreismerhetetlen Naked-hangzás több érzelmi rétegben is hangsúlyos, zenéjében egyszerre hozza a balkáni hagyományok elemeit és az afrikai, kelet-európai zenék hangulatát jazz, funk, rock, global urban, swing, funk, szabadzene és sok improvizáció szinergiájában.
A Naked (magyarul meztelen) névválasztásával egyidejűleg kívánja az őszinteséget, nyíltságot, igazságot, tisztaságot, tisztességet, reményt képviselni.
A Naked az elmúlt évtizedben több mint 600 koncertjével, több tucat hivatalos videójával, valamint számos televíziós és élő fellépésével az észak-balkáni világzenei élet egyik legfontosabb képviselőjévé vált.

LAKATOS MÓNIKA FOLK TRIÓ

Lakatos Mónika 2020-ban elnyerte a világzene Oscar-díjának számító Womex Életműdíjat, így a magyarországi oláh cigány zene a világ legrangosabb és legelismertebb előadójává vált.
A Lakatos Mónika Folk Trió koncertjein az autentikus oláh cigány dalokat sokszor fúzionálják más nemzetiségek zenéjével is, mindvégig tiszteletben tartva a saját kultúrájának zenei hagyományait.

A két zenekar koncertjét követően a Naked és a Lakatos Mónika Folk Trió közös produkciójára kerül sor.  

Időtartam: 150 perc szünet nélkül

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!