Jegyvásárlás


Program


FŐNIX –Tűzcirkusz

FŐNIX –Tűzcirkusz

Ebben az előadásban magyar világsztárok, valamint az argentin Los Gauchos csoport lép fel olyan káprázatos produkciókkal, melyek elkápráztatnak, elgondolkodtatnak, tanítanak, összehoznak, motiválnak és szórakoztatnak! A jég és a víz után egy újabb elem köré épül a Fővárosi Nagycirkusz legújabb előadása!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 10. vasárnap, 15:00

A Főnix - Tűzcirkusz című klasszikus cirkuszi műsorban a tűzből született világ jelenik meg látványos díszletekkel, fény-és videotechnikával, jelmezekkel és tűzshow-val, melyben világhírű, többszörös cirkuszfesztivál-díjas magyar artistaművészek, tűzzsonglőrök, tűzakrobaták lépnek fel, de hoppá, hol marad így a meglepetés? Annyit még elárulhatunk, hogy a Fővárosi Nagycirkusz Rippel Brothers rendezésében megvalósuló műsora lenyűgöző látványvilágával tartalmas és szórakoztató kikapcsolódást nyújt majd az egész család számára.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!