Jegyvásárlás


Program


Folk_Like it - a MÁNE és a lengyel SLASK közös műsora

Folk_Like it - a MÁNE és a lengyel SLASK közös műsora

Folk_Like it - a MÁNE és a lengyel SLASK közös műsora

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 21. vasárnap, 19:00

A “FOLK Like it” a lengyelországi SLASK Ének- és Táncegyüttes legújabb projektje, amelynek keretében a társulat novemberben Szlovákiában, Magyarországon, Szerbiában és Horvátországban turnézik. November 21-én a Hagyományok Háza ad otthont a produkciónak, a SLASK mellett az este folyamán fellép a Magyar Állami Népi Együttes is.

A projekt fő célja a lengyel népi kultúra gazdagságának bemutatása, és a vendégprodukciók tükrében annak feltérképezése, hogy a nemzeti kultúra milyen szerepet tölt be az egyes nemzetek identitásának építésében a közös Európában.

A SLASK együttes produkciója válogatás a társulat közel 70 éves történetéből, amely ily módon kiváló kapcsolódási pont az idén 70 éves jubileumát ünneplő Magyar Állami Népi Együtteshez. Az előadással egy időben hagyományos lengyel viseletek bemutatására is sor kerül a Színházterem előterében.

 

 

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!