Jegyvásárlás


Program


Flautett fuvolakvartett koncertje

Flautett fuvolakvartett koncertje

Flautett Fuvolakvartett a hagyományos C-fuvola mellett pikolót, alt- és basszusfuvolát is megszólaltat, illetve szívesen játszanak együtt más művészekkel, így olykor énekkel és egyéb hangszerekkel színesítik a hangzást.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 26. vasárnap, 17:00

Flautett Fuvolakvartett Bach koncertje
Tagok: Ernyey-Balogh Júlia, Gedai Eszter, Kovács Kinga és Réman Zsófia fuvolaművészek

Vendégművész: Jóföldi Anett a Budapesti Fesztiválzenekar fuvolaművésze

A Flautett Fuvolakvartett 2010-ben alakult a győri Széchenyi Egyetem Művészeti Karán, Ittzés Gergely fuvolaművész osztályának hallgatóiból. Az együttesről hamar kiderült, hogy hangzásuk és barátságuk túlmutat az egyetemi kamaraóra keretein, így diplomájuk megszerzése után is folytatták az együtt zenélést.  

Repertoárjuk a barokk zenétől napjainkig minden korszakot felölel. A közönség örömmel fogadta játékukat számos fesztiválon: a Művészetek Völgye, a Budapesti Tavaszi Fesztivál, a Tiberius Nemzetközi Kamarazene Fesztivál és az Ars Sacra Fesztivál mellett minden évben közreműködnek a Bach Mindenkinek Fesztiválon.

A II. Országos Fúvós és Ütőhangszeres Tanárok Versenyén első helyezést és nívódíjat ítélt nekik a zsűri.

Első CD-jük 2022 augusztusában jelent meg. 

A hagyományos C-fuvola mellett pikolót, alt- és basszusfuvolát is megszólaltatnak, illetve szívesen játszanak együtt más művészekkel, így olykor énekkel és egyéb hangszerekkel színesítik a hangzást.

Ajánlatunk


A Mágnás Miska a magyar operettirodalom egyik legsikeresebb műve, mely újra és újra repertoárra kerül zenés és prózai színházakban egyaránt. Ez egyrészt szatirikus, mulatságos történetének köszönhető, másrészt Szirmai Albert és Gábor Andor olyan pompás, örökzöld számainak, mint például A nő szívét ki ismeri, az Úgy szeretnék boldog lenni vagy a Cintányéros cudar világ.

A karneváli események koronája minden évben a Margitszigeti Szabadtéri Színpad mesés környezetében bemutatott gálaműsor, a külföldi és hazai táncegyüttesek közel 300 művészének egyedülálló, közös műsora.

Zorán neve garancia a minőségre, így ezúttal is felejthetetlen estére számíthat az, aki ott lesz 2023. augusztus 26-án a Tokaj Fesztiválkatlanban.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Örülhet az APOSTOL EGYÜTTES ma is nagylétszámú rajongótábora, mert a RAM -ART Színházban felcsendülnek a legismertebb slágerek, egy ízig-vérig mai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!