Jegyvásárlás


Program


Fitt az ősz!

Fitt az ősz!

Fitt az Ősz! – Mozogj végig egy napot a Wellness magazinnal!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 30. szombat, 9:00

A Wellness magazin jóvoltából idén ősszel is találkozhatsz a legjobb hazai sztáredzőkkel, exkluzív környezetben, a MOM Sport Uszoda és Sportközpontban. Rubint Réka, Katus Attila, Tatarek Rezső, Hidvégi Andi, és még sok más fellépő vár a Fitt az ősz!-ön. Vegyél részt a kalóriagyilkos edzéseken, próbáld ki a leghatékonyabb zsírégető gyakorlatokat, ismerd meg a legújabb fitnesztrendeket! Az edzések között az uszodajeggyel kombinált belépővel mindössze 1200 Ft-ért használhatod a medencét, lazíthatsz a gőzben vagy a két finn szauna egyikében, sőt, pihenésképpen kipróbálhatod az élménymedencét is.


Találkozzunk szeptember 30-án, szuper programokkal és számos meglepetéssel várunk! Addig is csatlakozz eseményünkhöz a Facebookon:
https://www.facebook.com/events/713257162211730/?fref=ts


 

Belépőjegy: 850 Ft
Uszodajeggyel kombinált belépőjegy: 1200 Ft

A rendezvényen résztvevők automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy a rendezvényen róluk készült fotókat, videókat a Central Médiacsoport Zrt. és tulajdonosának valamennyi vállalkozása, továbbá az esemény hivatalos partnerei szabadon, korlátozás nélkül felhasználják.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Robert Louis Stevenson regénye a XVIII. században, Jim Hawkins és anyja fogadójában kezdődik. Egy nap megszáll náluk egy kapitány, bizonyos Billy Bones, aki halála előtt, Jimre bíz egy csomagot, amelyben Jim talál egy térképet, ami elrejtett kincshez vezet..

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!