Jegyvásárlás


Program


FitBody Professional Fitness nap
2

FitBody Professional Fitness nap

A FitBody Professional rendezvény egy olyan Fitness nap, mely évente kétszer kerül megrendezésre. A szakma legkiválóbb hazai és külföldi előadói tartanak edzéseket az eseményre látogatóknak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 13. vasárnap, 10:00


- fogyni szeretnél?

- szeretnél kipróbálni új edzésmódszereket?

- te is részese akarsz lenni egy fergeteges hangulatú Fitness napnak ?

- érdekelnek az újdonságok ?

- szeretnél híres külföldi és hazai edzőkkel edzeni? Mint például : Katus Attila , Borsos Péter, Alex Manzo (Olaszország), Alexandra Kobalinova (Ukrajna), Salvatore Nocerino (Olaszország) , Kovács Erika, Kutasi Kelly.....és még sokan mások.

- szeretnéd fejleszteni állóképességedet ?

- szeretnél feltöltődni energiával , hogy jobban bírd a hétköznapokat?

- feszes fenék , lapos has a célod ?

- vagy csak szeretnél részt venni egy szuper hangulatú fitness napon , ahol jó a társaság , és csupa sportot kedvelő emberrel veheted körbe magadat ?

Amennyiben bármelyikre IGEN volt a válaszod, akkor ott a helyed. Vedd meg most a jegyedet !

A FitBody Professional Fitness Nap célja nem csak a sport szerelmeseinek kényeztetése, hanem felhívni a figyelmet az egészséges életmód és a mozgás fontosságára. A fergeteges hangulatot a profi edzőgárda mellett, a szuper zenék és az évről-évre egyre növekvő, lelkes érdeklődőtábor garantálja!

A különböző aerobic-irányzatokon túl, számos kiállító termékeivel is megismerkedhetsz, akik szintén mind az egészséges életmódot támogató kellékekkel ismertetik meg a közönséget.

A Fitbody Professional kongresszus egyre többféle mozgásformának ad teret (alakformáló, Box , dance, step, Best Body, BodyArt, ABC,funkcionális köredzés), így bárki kipróbálhatja a legújabb mozgásirányzatokat, sőt, magát, a FitBoy Professional által kínált edzésmódszert is  Ha részese akarsz lenni Te is a Fitbody életérzésnek, akkor látogass el a FitBody Professional Fitness Napra 2018 május 13-án .

Fontos Információk:

- A FitBody Professional Fitness napon (2018 május 13.) Saját felelősségére vesz részt.
Tudomásul veszi hogy a Rendezvényen időtartama alatt, annak helyszínén ért esetleges sérülésekért,megbetegedésért,balesetért, sem a helyszín tulajdonosát, sem a rendezvény szervezésében és megvalósításában résztvevő céget felelősség nem terheli.
 
- a jegyek megvásárlásával a látogatók tudomásul veszik és hozzájárulnak ahhoz, hogy fényképek, videók készülhetnek róluk, és azok közlésre kerülhetnek.
 
- a jegyet mindenképen hozd magaddal kinyomtatva, anélkül sajnos nem tudsz belépni a rendezvény területére

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

zenés party két részben

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!