Jegyvásárlás


Program


Filmvetítés: Ruben Brandt

Filmvetítés: Ruben Brandt

Exkluzív tárlatvezetés, filmvetítés és közönségtalálkozó a Ludwig Múzeumban
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 29. csütörtök, 18:00

A művészet olykor veszélyesebb, mint az élet, derül ki a Ruben Brandt, a gyűjtőcímű egész estés magyar animációs akció-thrillerből. Milorad Krstić filmjében különös rablássorozat rázza meg a világ leghíresebb múzeumait: egy rejtélyes bűnbanda egymás után szerzi meg a legértékesebb képeket. Hiába minden óvintézkedés, semmi sem akadályozhatja meg a Gyűjtőt és csapatát az újabb festmények ellopásában, a rendőrség pedig tehetetlen.
 
A Ruben Brandt, a gyűjtő (96 perc, forgalmazó: Mozinet) rendhagyó vetítésével az alkotók a Ludwig Múzeumban beszélgetnek az az animációs filmről, a műgyűjtés szenvedélyéről és a múzeumokról dr. Fabényi Juliával, a múzeum igazgatójával és Szipőcs Krisztinával, szakmai igazgatóhelyettessel.

A filmvetítést megelőzően, 18 órától Fabényi Julia, a Ludwig Múzeum igazgatója tart exkluzív, egyórás tárlatvezetést a Westkunst–Ostkunst című gyűjteményi kiállításban.

A közönségtalálkozót követően lehetőség nyílik koccintani az alkotókkal.

PROGRAM:

18.00 Tárlatvezetés a Westkunst–Ostkunst című gyűjteményi kiállításban (Helyszín: 3. emeleti kiállítótér)
19.00 órától filmvetítés: Ruben Brandt, a gyűjtő című egész estés magyar animációs akció-thriller (Helyszín: előadóterem, 1. emelet


A filmvetítés az Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivállal és a Mozinettel együttműködésben valósul meg.
_______________________________________________________________________________________________________________

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!