Jegyvásárlás


Program


Figurás bérlet, Adventi koncert - "Új csillagnak új királya"

Figurás bérlet, Adventi koncert - "Új csillagnak új királya"

Előadóink olyan gyerek táncegyüttesek, amelyek évek óta magas színvonalon tevékenykednek egy-egy nagy múltú együttes vagy művészeti iskola keretein belül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 30. csütörtök, 14:30

A négy előadásból álló bérlet során végigjárjuk a négy nagy néprajzi tájegység (Dunántúl, Alföld, Felföld, Erdély) egy-egy kis területét, megismerkedünk gazdag zenés-táncos hagyományaival, szokásaival, viseletével, gyermekjátékaival.

A bérlet érdekessége, hogy előadóink olyan gyerek táncegyüttesek, amelyek évek óta magas színvonalon tevékenykednek egy-egy nagy múltú együttes vagy művészeti iskola keretein belül.

Műsorvezetőnk dr. Sándor Ildikó néprajzkutató, aki gyakorlott narrátorként, a gyerekek életkori sajátosságaihoz igazodva "vezeti" a közönséget a Kárpát-medence ismeretlen, felfedezésre váró kistájaira.

Előadásainkon a közönség aktív részvételére is számítunk.

Mese és muzsika a Parasztbiblia történetei alapján
Terescsik Eszter színművész, Navratil Andrea népdalénekes, a Kobzos Együttes és Bese Botond dudás

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!