Jegyvásárlás


Program


Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák - Újévi koncert

Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák - Újévi koncert

Mi mással is indulhatna a B32-ben a 2020-as év, mint egy már hagyománynak számító Újévi koncerttel a Rackáktól? Hagyomány és rock'nroll szimbiózisa, welcome pezsgő és egy feledhetetlen hangulatú előadás várható idén is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 4. szombat, 19:00

Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák (Rackajam) együttes műsorában összeolvad a magyar kultúra és a rock'n'roll-forradalom szeretete. Így fér össze a kalotaszegi hajnal Petőfi és Gérecz verseivel, illetve Jimi Hendrix zenéjével.
A rendkívül energikus produkció bearanyozza a zenészek virtuozitása fűszerezte tartalmas, humorban is gazdag estét. Számos ponton utal a rock'n'roll-forradalom, az amerikai zenei kultúra és a zenekar elképzelésének kapcsolatára.

A zenekar tagjai:
Ferenczi György (szájharmonika, hegedű, ének)
Apáti Ádám (Wurlitzer zongora, basszusgitár, ének)
Pintér Zsolt (mandolin, ének)
Bizják Gábor (Wurlitzer zongora, kürt, ének)
Jankó Miklós (cajon, ének)

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!