Jegyvásárlás


Program


Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre

Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre

A filmben valóság és képzelet csúszik össze egy szerelmes nő fejében. Márta, a negyvenéves idegsebész szerelmes lesz. Fényes amerikai karrierjét hátrahagyva visszatér Budapestre, hogy új életet kezdjen a férfival. Ám Márta hiába vár a Szabadság-híd pesti hídfőjénél: a férfi nem jelenik meg a randevún.

Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre
16 éven aluliak számára nem ajánlott
magyar romantikus dráma, 95 perc, 2020

A Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmben valóság és képzelet csúszik össze egy szerelmes nő fejében. Márta, a negyvenéves idegsebész szerelmes lesz. Fényes amerikai karrierjét hátrahagyva visszatér Budapestre, hogy új életet kezdjen a férfival. Ám Márta hiába vár a Szabadság-híd pesti hídfőjénél: a férfi nem jelenik meg a randevún. Márta kétségbeesetten a keresésére indul, de amikor rátalál, élete szerelme azt állítja: sohasem látta őt azelőtt.

A film a Szerdai gyerek (2015) című többszörös díjnyertes alkotás után Horvát Lili második nagyjátékfilmje, mely szeptember 24-én érkezik a magyar mozikba a Mozinet Kft. forgalmazásában. A romantikus dráma Csernátony Dóra, Miskolczi Péter és Horvát Lili produkciójában, a Poste Restante gyártásában készült, a Nemzeti Filmintézet 354 millió forintos támogatásával. A 35 mm-es nyersanyagra forgatott film operatőre a rendező régi alkotótársa, Maly Róbert, aki a Szerdai gyerek mellett az Oscar-díjas Mindenkit is jegyzi. A film főszerepeiben Stork Natasát és Bodó Viktort láthatjuk.

Rendező, forgatókönyvíró: Horvát Lili

Szereplők:
Stork Natasa: Vizy Márta
Bodó Viktor: Drexler János
Vilmányi Benett: Alex
Nagy Zsolt: Kriván Barna
Lukáts Andor: Dr. Fried
Tóth Péter: pszichiáter
Mokos Attila: Dr. Elkán
Ladányi Júlia: Fanni
Pelsőczy Réka: ingatlanközvetítö
Bethlenfalvy Ádám: rezidens orvos

Ajánló


Történetében először az Örkény Színház olyan előadásra készül, amelynek főszereplői nem színészek. A…

Móricz Zsigmond - Kocsák Tibor - Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig

Dewey Finn, a munkanélküli rockzenész, a barátja neve alatt helyettesítő tanári állást vállal…