Jegyvásárlás


Program


Fekecs Ákos Project
2

Fekecs Ákos Project

A Fekecs Ákos Project számos külföldi és hazai fesztiválon is nagy sikerrel szerepelt, mint például a kolozsvári Jazz in the Park Festival, a balatonboglári Babel Jazz Fesztivál, a sepsiszentgyörgyi PulzArt Kortárs Összművészeti Fesztivál, a Művészetek Völgye Kapolcson, vagy a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál.

FEKECS ÁKOS PROJECT

Közreműködik:
Bartók Máté - EWI szaxofon, altszaxofon
Munkácsi Ádám - fuvola
Usztics Péter - gitár
Bejan Norbert - billentyűs hangszerek
Siklai István - basszusgitár
Fekecs Ákos - dob

A Fekecs Ákos Project 2017 júliusában azzal a céllal alakult, hogy Ákos barátaival, zenésztársaival közösen megvalósítsa saját zenei elképzeléseit. A dobos-zeneszerző 2011 óta dolgozik saját szerzeményein. Első önálló művét, Reverse címen több, mint ötvenezren látták a Drum Talk TV videótárában. Kompozícióiban a lágy jazz-harmóniáktól, világzenei elemektől a fúziós lüktetéseken és páratlan ütemeken keresztül egészen a modern elektronikus hangzásig minden megtalálható. A zenekar játékmódja a megkomponált anyagon túl energikus improvizációkban is megmutatkozik.

2018-ban a Fekecs Ákos Project megnyerte a hollandiai Amersfoort Jazz Festival keretében megrendezett nemzetközi Laureate World-Jazz versenyt, de számos más külföldi és hazai fesztiválon is nagy sikerrel szerepelt, mint például a kolozsvári Jazz in the Park Festival, a balatonboglári Babel Jazz Fesztivál, a sepsiszentgyörgyi PulzArt Kortárs Összművészeti Fesztivál, a Művészetek Völgye Kapolcson, vagy a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál.

Ajánló


A Spid_er következetes lépcső abban a tudatos építkezésben, ahol FrenÁk koncepciója mentén fiatal…

A kék róka szimbólum, mely meg is jelenik a darabban, a főszereplő nő,…

A Bál a Savoyban Ábrahám Pál egyik legnépszerűbb, napjainkban is Európa szerte játszott…