Jegyvásárlás


Program


FAZIOLI Estek | Szakcsi Lakatos Béla

FAZIOLI Estek | Szakcsi Lakatos Béla

Szakcsi Lakatos Béla a gypsy jazz nemzetközileg elismert, emblematikus figurája, a magyar jazz kevés Kossuth-díjasainak egyike. Különböző saját formációival, illetve más zenekarok tagjaként is rendszeres vendége az Opus Jazz Clubnak. Hetven felett is éppolyan energiákkal dolgozik, mint egész pályafutása során, s a komponálás mellett továbbra is folyamatosan koncertezik.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 29. szombat, 20:00

Az Opus Jazz Club FAZIOLI Estek címmel két éve megkezdett szóló-zongora koncertjein a legkiemelkedőbb hazai és nemzetközi pianisták váltották már egymást a klub csodálatos FAZIOLI zongorájának billentyűinél. Kezdettől fogva egyértelmű volt, hogy a sorozat egyik legfontosabb fellépője a magyar pianisták doyenje, Szakcsi Lakatos Béla lesz. Többszöri egyeztetést követően sikerült végre megtalálni az alkalmas időpontot, s így megvalósulhat a régen várt esemény, amikor Szakcsi végre szólóban játszik a klubban. A „valós idejű komponálás”, azaz az improvizáció egyik legkiemelkedőbb hazai és nemzetközi alakjaként, félreismerhetetlenül egyedi játékával a mester kétségkívül az őszi évad egyik meghatározó koncertjét adja az Opusban!

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!