Jegyvásárlás


Program


Farkasházi Réka és a Tintanyúl - Életmesék/ családi koncert a Fonogram-díjas zenekar új dalaival
2

Farkasházi Réka és a Tintanyúl - Életmesék/ családi koncert a Fonogram-díjas zenekar új dalaival

A kétszeres Fonogram-díjas Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar 14 éve zenél gyerekeknek, ahogy ők mondják, a családoknak 0-tól 99 éves korig. Céljuk, hogy közös élményt adjanak a családoknak, hiszen mottójuk szerint „A család a legnagyobb kincs”.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 21. szombat, 11:00

ÉLETMESÉK – tavaszi lemezbemutató koncert

A kétszeres Fonogram-díjas Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar 14 éve zenél gyerekeknek, ahogy ők mondják, a családoknak 0-tól 99 éves korig. Céljuk, hogy közös élményt adjanak a családoknak, hiszen mottójuk szerint „A család a legnagyobb kincs”, és hogy igényes szövegeket, dallamokat hallgassanak a gyerekek, mert ahogy Réka mondja „Mi neveljük a jövő zenehallgató közönségét.” A Hajnali Csillag Peremén, a Tündérvándor, a Bumm, Bumm, Bumm és az Igazi karácsony után most elkészült az új zenei anyag.

12 csodaszép mese, 13 vadonatúj dal. Ez az Életmesék, Farkasházi Réka első mesekönyve, melyben a mesék és a CD-n mellékelt hozzájuk tartozó dalok tényleg az életről szólnak: barátságról, örömről, szomorúságról, összetartozásról, de született dal a rendetlenségről, a gyerekszájról és a finnyásságról is, no meg a szülinapokról, ünnepekről. A lemezbemutató tavaszi turné váci állomásán felcsendülnek az album legszebb dalai, de a régebbi kedvenc dalokból is hallhatunk néhányat.

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!