Jegyvásárlás


Program


Farkas Mira hárfaestje

Farkas Mira hárfaestje

A tehetség kötelez
Farkas Mira hárfaestje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 14. csütörtök, 19:00

Händel: Prelúdium és toccata (Marcel Grandjany átdolgozása)
Hasselmans: A forrás, op. 44
Albéniz: España, op. 165 – 5. Malagueña
Kreisler: Régi bécsi táncdallamok – 2. Szerelmi bánat
Sarasate: Spanyol táncok, op. 21 – 2. Habañera
Walter-Kühne: Fantázia Csajkovszkij Anyegin című operájának témáira
szünet
Pierné: Konzertstück, op. 39
Ravel: Bevezetés és allegro, op. 46
Farkas Mira (hárfa)Nyári László, Varga Oszkár (hegedű), Krähling Dániel (brácsa), Karasszon Eszter (cselló), Scheuring Kata (fuvola), Puha György (klarinét)

Az est főszereplője először zongorázni tanult, s csak ez után választotta a hárfát, ezt az ősi, de mégis fiatal, pedálos alakjában csak a 19. században újjászületett, varázslatos hangú hangszert. Farkas Mira személyiségéhez a romantika kora áll a legközelebb szenvedélyességével, szélsőségeivel, az általa játszott átiratokat gyakran ő maga készíti. A Junior Prima díjas művész 2014-ben fejezte be tanulmányait kitüntetéses diplomával, Vigh Andrea irányításával. Azóta többször lépett fel a Gödöllői Nemzetközi Hárfafesztiválon, valamint Párizsban és Nagy-Britanniában, zenekarok szólistájaként pedig Magyarországon, Ausztriában, Lengyelországban és Izraelben koncertezett. Pályáján kiegészíti egymást a zenekari és a szólójáték, valamint a kamarazene – sokoldalúságának utóbbi két területét csodálhatjuk meg a már változatosságában is imponáló műsorban. Német, francia, katalán, navarrai, osztrák, vallon, orosz színek, hangulatok, életérzések keverednek az este folyamán, a kiváló fiatal művészhez muzsikus barátai csatlakoznak, hogy a hárfás kamarazene hangszíneit fület és érzékeket gyönyörködtető módon még tovább gazdagítsák.

Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!