Jegyvásárlás


Program


Falképek a De la Motte-Beer-palotában a restaurátor szemével

Falképek a De la Motte-Beer-palotában a restaurátor szemével

Tarbay Anna Mária, restaurátor előadása. A De la Motte-Beer-palotában a falkép-restaurálás terén az elmúlt 60 év alatt bekövetkezett szemléletbeli és módszertani változások jól követhetőek a feltárás és a jelenlegi állapot között elvégzett beavatkozásokon. A restaurátorok  az ember alkotta tárgyak, jelen esetben képzőművészeti alkotások romlási folyamatának mérséklésére hivatott művészek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 5. kedd, 18:00

A tudomány és művészet eszköztárát egyaránt alkalmazzák tevékenységük folyamán.  A falképeken eddig végzett beavatkozások a maguk idejében korszerű, zsűrizett, elfogadott munkák voltak. Viszont a mai ismeretanyag és szakmai elvárás messze túlhaladta az elődök nem lebecsülendő munkáját. A De la Motte-Beer- palota falfestményeinek restaurátor szemléletű ismertetésével bepillantást nyerhetnek a szakma heroikus küzdelmébe.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Szente Vajk íróként nemcsak a végsőkig feszíti a nevetőizmokra specializálódott bohózat kereteit, hanem föl is frissíti, már-már szinte a műfaj…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!