Jegyvásárlás


Program


Ezerarcú Tangó – tangó show • Budai László és vendégei

Ezerarcú Tangó – tangó show • Budai László és vendégei

A tangóban mindez átélhető, és a tangóval mindez elmesélhető. A tangó egyszerű és bonyolult, közönséges és elegáns, gyengéd és durva, vad és finom, energikus és megnyugtató. Az előadás a tangó sokféle arcának segítségével nyújt betekintést az emberi kapcsolatok rejtelmeibe. Pillanatok, amelyek különböző ízeket és színeket adnak a nézőnek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 11. vasárnap, 19:00

Ezerarcú Tangó - tangó show
Budai László és vendégei

Műfaj: néptánc
Felvonások száma: 1
Időtartam: 60 perc

Érzékiség, érzékenység, szerelem, szenvedély, vágy, gyűlölet, figyelem, közöny, öröm és bánat, humor, boldogság és szomorúság.

A tangóban mindez átélhető, és a tangóval mindez elmesélhető. A tangó egyszerű és bonyolult, közönséges és elegáns, gyengéd és durva, vad és finom, energikus és megnyugtató. Az előadás a tangó sokféle arcának segítségével nyújt betekintést az emberi kapcsolatok rejtelmeibe. Pillanatok, amelyek különböző ízeket és színeket adnak a nézőnek. Legyen új, vagy régi stílus, látjuk, hogy a tangó az örök szerelem.

Magyarország népszerű tangótáncosai varázsolják színpadra a bohém milongát, a kavargó valsot és a mágikus tangót, amelyek Buenos Airesen és Montevideón kívül a világ más nagyvárosait is sorra meghódították.

Töltsenek velünk egy forró hangulatú nyáriestét!

Várunk minden táncot kedvelő érdeklődőt!

A táncos teste a lélek fénylő manifesztációja.

Isadora Duncan

Előadják:
Budai László-Pirity Andrea
Barabás Béla-Hudry Kata
Huszár Tamás-Pálmai Adrienn
és
az Argentin Tangó Táncszínház táncosai

Zenekar: Volver la Vida

Csáki András – gitár
Miskolczi Anita – cselló
Szatzker Zsanett – harmonika
Bojta Zsuzsanna és Manuel B. Camino – ének

Technika: Sipos Tibor
Rendező: Budai László

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!