Jegyvásárlás


Program


Exkluzív Lemezjátszó - Ivan & The Parazol

Exkluzív Lemezjátszó - Ivan & The Parazol

A Lemezjátszó exkluzív estjén az Ivan and The Parazol 4. sorlemezét hallgathatja végig a közönség bakelitről a megjelenés előtti héten.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 14. csütörtök, 19:00

A zenekar három oszlopos tagjával Horváth Gergely, a Petőfi Rádió hajdani Kultúrfitnesz c. műsorának vezetője beszélget az új albumról, mely a hallgatás pillanatában még sehol máshol nem lesz nyilvános, csak a helyszínen.
Egyúttal lehetősége lesz a közönségnek személyesen találkoznia a zenekarral, akik pár vadonatúj dal akusztikus előadásával és készülnek az estre.
„A hallgatás élmény. Játsszuk le!”

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!