Jegyvásárlás


Program


EXHIBITION: Canaletto és Velence művészete

EXHIBITION: Canaletto és Velence művészete

Exhibition On Screen-sorozat, 90 perc, 2017

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 14. szombat, 11:00

Rendező: David Bickerstaff

Co-written by David Bickerstaff and Phil Grabsky

Kevés festő ragadta meg jobban Velence lényegét és hangulatát, mint Giovanni Antoni Canal, ismertebb nevén Canaletto. Habár Canaletto kapcsolata nagyon szoros volt a várossal, amelyben élt és meghalt, műveinek legnagyobb kollekciója mégsem szülőföldjén található, hanem Nagy-Britanniában, főleg a királyi gyűjteményben. III. György király ugyanis 1762-ben majdnem egy tételben megvásárolta John Smith velencei brit konzulnak, Canaletto legfőbb ügynökének gyűjteményét. Az Exhibition on Screen sorozat révén egyedi bepillantást nyerhetünk Canaletto munkáinak e kivételes kollekciójába, és különösen a Queen’s Gallery-ben bemutatott Canaletto és Velence művészete című tárlaton szerepelt művek világába. Több mint kétszáz festmény, rajz és nyomat mutatta be ezen a kiállításon a mester és kortársai művészetét. A film révén azonban nemcsak erre a kiállításra lépünk be, hanem a Buckingham-palotába és a Windsor kastélyba is, hogy még többet tudhassunk meg Canalettóról és John Smith-ről, aki megismertette a csodálatos itáliai festőt Nagy-Britanniával.

Bemutató dátuma: 2017.11.11.
 

Forgalmazó: Cikanek Management

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!