Jegyvásárlás


Program


EXHIBITION: Canaletto és Velence művészete

EXHIBITION: Canaletto és Velence művészete

Exhibition On Screen-sorozat, 90 perc, 2017

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 14. szombat, 11:00

Rendező: David Bickerstaff

Co-written by David Bickerstaff and Phil Grabsky

Kevés festő ragadta meg jobban Velence lényegét és hangulatát, mint Giovanni Antoni Canal, ismertebb nevén Canaletto. Habár Canaletto kapcsolata nagyon szoros volt a várossal, amelyben élt és meghalt, műveinek legnagyobb kollekciója mégsem szülőföldjén található, hanem Nagy-Britanniában, főleg a királyi gyűjteményben. III. György király ugyanis 1762-ben majdnem egy tételben megvásárolta John Smith velencei brit konzulnak, Canaletto legfőbb ügynökének gyűjteményét. Az Exhibition on Screen sorozat révén egyedi bepillantást nyerhetünk Canaletto munkáinak e kivételes kollekciójába, és különösen a Queen’s Gallery-ben bemutatott Canaletto és Velence művészete című tárlaton szerepelt művek világába. Több mint kétszáz festmény, rajz és nyomat mutatta be ezen a kiállításon a mester és kortársai művészetét. A film révén azonban nemcsak erre a kiállításra lépünk be, hanem a Buckingham-palotába és a Windsor kastélyba is, hogy még többet tudhassunk meg Canalettóról és John Smith-ről, aki megismertette a csodálatos itáliai festőt Nagy-Britanniával.

Bemutató dátuma: 2017.11.11.
 

Forgalmazó: Cikanek Management

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!