Jegyvásárlás


Program


Évszakok - KultúrKertMozi

Évszakok - KultúrKertMozi

Az Évszakok a bölények, a farkasok, a hiúzok, medvék és a többi európai vadállat története, ahogy próbálnak alkalmazkodni és túlélni, dacolva a klímaváltozással és a magának egyre nagyobb területet kiszakító emberrel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 12. csütörtök, 21:00

Évszakok / Les saisons
francia-német természetfilm, 94 perc, 2015
KultúrKertMozi

A Budapest Kertmozival együttműködésben a Klebelsberg Kultúrkúria kertjében

A Vándormadarak alkotói, Jacques Perrin és Jacques Cluzaud új, nagyszabású természetfilmet forgattak éveken keresztül, négy évszakon át, amely 40 millió dollárba került.

Amikor befejeződött az utolsó jégkorszak, egy nyolcvanezer évig tartó télnek szakadt vége Európa nagy részén. A jég elvonulása után újra elkezdődött az évszakok váltakozása. A kontinenst hamarosan sűrű, élettel teli erdőségek borították be, amelyekben a vadállatok számos fajtája jelent meg. Az Évszakok a bölények, a farkasok, a hiúzok, medvék és a többi európai vadállat története, ahogy próbálnak alkalmazkodni és túlélni, dacolva a klímaváltozással és a magának egyre nagyobb területet kiszakító emberrel.


Díj-jelölés: IFMCA-díj - a Nemzetközi Filmkritikusok és Zeneszerzők Szövetségének a díja a legjobb zenéért: Bruno Coulais (port.hu)

Szinkronhang: Kulka János

Rendező Jacques Perrin, Jacques Cluzaud
Forgatókönyvíró: Jacques Cluzaud, Stéphane Durand, Jacques Perrin
Operatőr: Michel Benjamin, Laurent Fleutot, Eric Guichard
Zene: Bruno Coulais
Producer: Nicolas Elghozi, Jacques Perrin
Vágó: Vincent Schmitt

A Kerületkártya felhasználható.  

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!