Jegyvásárlás


Program


Estelle & Kónyai Tibor Quartet

Estelle & Kónyai Tibor Quartet

A virtuóz zongorista többször megfordult már az Opusban színpadán is. Ezúttal közelmúltban megalakított duójával érkezik, melyben a különlegesen egyedi hangú Estelle a partnere...
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 3. péntek, 20:00

 Közreműködik:

    Estelle - ének
    Kónyai Tibor - zongora
    Lakatos Pecek Krisztián - nagybőgő
    Kalmár Zoltán - dob

A Sopronban élő zongorista-zeneszerző, Kónyai Tibor hét éves kora óta játszik hangszerén. Száznál is több darabja mellett jó néhány természetfilm zenéjét is ő komponálta. Fúvósokból és vonósokból álló zenekarával, az Art Classic-kal hét szerzői lemezt jelentetett meg eddig. A hazai jazz olyan jeles képviselőivel játszott együtt többek között, mint Micheller Myrtill, Váczi Eszter, Cserháti Zsuzsa, Deseő Csaba, Juhász Gábor, Gyárfás István vagy Kollmann Gábor.

A virtuóz zongorista többször megfordult már az Opusban színpadán is. Ezúttal közelmúltban megalakított duójával érkezik, melyben a különlegesen egyedi hangú Estelle a partnere. A jelenleg Berlinben élő énekesnő, aki jó néhány berlini jazz club (Ufer Cafe, Zimmer16, Haus der Sinne) színpadát is megjárta már, az autentikus népdaléneklés mellett számos más zenei zsánerben (jazz, pop, latin, sanzon) is otthonosan mozog. A duó az Opus-beli koncerten a Lakatos Pecek Krisztián – Kalmár Zoltán alkotta magabiztosan elegáns játékú ritmusszekcióval kvartetté egészülve lép színpadra.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


zenés party két részben

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!