Jegyvásárlás


Program


Esernyős Kertmozi-Boldog idők

Esernyős Kertmozi-Boldog idők

Az idősödő házaspár párkapcsolati válságot él át. A feleség harsány és magabiztos, a férj egyre inkább belesüpped a kétségbeesésbe és önsajnálatba. Fiának egyik barátja sikeres és különleges vállalkozást vezet: időutazást kínál ügyfeleinek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 15. kedd, 19:00

Esernyős Kertmozi - Boldog idők
Rendező: Nicolas Bedos
(francia vígjáték, dráma, 110 perc, 2019)

Az idősödő házaspár párkapcsolati válságot él át. A feleség harsány és magabiztos, a férj egyre inkább belesüpped a kétségbeesésbe és önsajnálatba. Fiának egyik barátja sikeres és különleges vállalkozást vezet: időutazást kínál ügyfeleinek. Színészek, díszletek bevonásával megteremti a kiválasztott kor hangulatát és körülményeit, és az időutazó addig élvezheti a 18. század vagy éppen a második világháború újrateremtett közegét, amíg a pénztárcája bírja. A fiatalember felajánlja az egyre letörtebb férfinak, hogy egy napra visszamehet a múltba... De vajon melyik napot választja? Vissza akar majd térni a jelenbe? Megmentheti-e ez az időutazás a házasságát?

Francia nyelven, magyar felirattal.

A kertmozi házigazdája Baróti Éva újságíró, dokumentumfilmes.
A férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes jegyvásárlás javasolt!
16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kerekesszékkel is látogatható!

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!