Jegyvásárlás


Program


Esernyős Filmklub - Napszállta

Esernyős Filmklub - Napszállta

1913 nyara, Budapest. Leiter Írisz, a korán elárvult fiatal lány minden vágya, hogy néhai szülei legendás kalapszalonjában kapjon munkát. Az új tulajdonos azonban elutasítja, és mindenáron igyekszik eltávolítani. A lány megtudja, hogy él egy testvére, akinek eddig a létezéséről sem tudott, nyomozásba kezd, s bátyja után kutatva egyre mélyebbre húzza a város labirintusa.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 24. kedd, 20:00

Napszállta
Rendező: Nemes Jeles László
(magyar-francia dráma, 144 perc, 2018)

1913 nyara, Budapest. Leiter Írisz, a korán elárvult fiatal lány minden vágya, hogy néhai szülei legendás kalapszalonjában kapjon munkát. Az új tulajdonos azonban elutasítja, és mindenáron igyekszik eltávolítani. A lány megtudja, hogy él egy testvére, akinek eddig a létezéséről sem tudott, nyomozásba kezd, s bátyja után kutatva egyre mélyebbre húzza a város labirintusa. (Port.hu)

16 éven aluliak számára nem ajánlott!
 
A filmklub házigazdája Baróti Éva újságíró, dokumentumfilmes.
A férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes jegyvásárlás javasolt!

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!