Jegyvásárlás


Program


ÉRTÉKES VAGY! - Az ÉletKatedrális előadása, Pokorny Liaval és Orvos-Tóth Noémivel

ÉRTÉKES VAGY! - Az ÉletKatedrális előadása, Pokorny Liaval és Orvos-Tóth Noémivel

ÉRTÉKES VAGY!- ne becsüld alá magad!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 5. szerda, 19:00

Születésünktől fogva minden, ami velünk történik alakítja azt, ahogyan önmagunkról gondolkodunk. Mennyire nehéz elhinni a mai világban, hogy különlegesek és értékesek vagyunk, miközben ömlik ránk az információ, hogy milyennek kéne lennünk.

Te szereted magad? Tudod miből érdemes táplálnod az értékedet? Ki tudod kerülni a romboló és pusztító nyilakat, amik azt sugallják, hogy “nem vagy elég jó”?

Ezen az estén a csodálatos Pokorny Liával beszélgetünk arról, hogy a személyes és szakmai életében hogyan tanulja nap mint nap értékelni önmagát, majd az est második felében a népszerű pszichológus, Orvos-Tóth Noémi ad nekünk gyakorlati segítséget, hogy miként tudjunk megszerezni és megőrizni azt, hogy meglássuk mennyire értékesek és különlegesek vagyunk.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!