Jegyvásárlás


Program


Eric Whitacre Singers / BTF 2019

Eric Whitacre Singers / BTF 2019

A Grammy-díjas zeneszerző és karnagy, Eric Whitacre napjaink egyik legnépszerűbb muzsikusa, milliók érdeklődését keltette fel újra a kóruszene és általában a kórusban való éneklés iránt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 12. péntek, 19:30

Eric Whitacre Singers

    Eric Whitacre: Lux Aurumque
    Eric Whitacre: Sainte-Chapelle
    Eric Whitacre: Leonardo Dreams of His Flying Machine
    Caroline Shaw: Sarabande
    J. S. Bach: Komm, süßer Tod (Jöjj, édes halál) (Erwin London feldolgozása)
    Eric Whitacre: Hurt
    Eric Whitacre: i carry your heart
    Missy Mazzoli: Vesper Sparrow
    Eric Whitacre: I Fall
    Moses Hogan: Three American Spirituals
    Eric Whitacre: Sleep

A Grammy-díjas zeneszerző és karnagy, Eric Whitacre napjaink egyik legnépszerűbb muzsikusa, milliók érdeklődését keltette fel újra a kóruszene és általában a kórusban való éneklés iránt. Kompozícióit amatőr és professzionális kórusok százai adják elő, a világhálón szervezett virtuális kórusprojektjeiben pedig már 110 országból vettek részt közreműködők.
Sokféle stílusból, korszakból táplálkozó, rendkívül vonzó és dekoratív zeneszerzői stílusa ellenáll mindenféle skatulyázásnak, nem lehet véletlen, hogy több kompozíciója is (mint például a Lux Aurumque vagy az A Boy and a Girl) a modern kórusrepertoár leggyakrabban előadott darabjai közé tartozik.
Saját együttese, a The Eric Whitacre Singers Monteverdi és Bach kompozícióitól Benjamin Britten és Morten Lauridsen munkáiig az énekkari irodalom legszebb darabjait adja elő. Már az együttes bemutatkozó CD-je (Light & Gold) is óriási siker volt, a legjobb kórusfelvételnek járó Grammy-díjat nyerte el.

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!