Jegyvásárlás


Program


Eredet - Gwendolyn Masin és tanítványai

Eredet - Gwendolyn Masin és tanítványai


A tehetség kötelez
Eredet
Gwendolyn Masin és tanítványai
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 27. péntek, 19:00

Saint-Saëns: Danse macabre, op. 40
Sarasate: Cigánydalok, op. 20 (Raymond Deane átdolgozása)
Rodion Shchedrin: Zongoradarabok – Humoreszk (Massimo Pinca átdolgozása)
Lutosławski: Bucolics
Händel–Halvorsen: Passacaglia (Raymond Deane átdolgozása)
Bartók: Negyvennégy duó két hegedűre, BB 104 (részletek)
Kreisler: La Gitana (Raymond Deane átdolgozása)
szünet
Bloch: Baal Shem szvit – Nigun (Raymond Deane átdolgozása)
Lukács Miklós: Bartók-impressziók
Bartók: Román népi táncok, BB 68 (Arthur Willner átdolgozása)
Ravel: Pièce en forme de Habanera (Raymond Deane átdolgozása)
Lukács Miklós: Sirba in E
Ravel: Tzigane (David Walter átdolgozása)
Gwendolyn Masin, Kökény Eszter, Osztrosits Eszter, Varga Oszkár (hegedű); Martin Moriarty (brácsa); Patrick Moriarty (cselló); Csuti Dávid (bőgő); Lukács Miklós (cimbalom)

Az Eredet projekt a Gwendolyn Masin életét és művészetét formáló különböző kultúrák, zenék, hagyományok és örökségek gyűjteménye. A közép- és kelet-európai (anyai ágon magyar) felmenőkkel rendelkező hegedűművésznő sokgenerációs zenészcsaládból származik, mindig is körülvette a zene. „Az a mód, ahogy zenélünk, életstílus, az életről vallott felfogásunk lenyomata” – vallja Gwendolyn, aki már csodagyerekként rengeteg országban koncertezett, és azóta is számtalan új kultúrát, új zenei hangot ismerhetett meg. Ezek közé az új zenei hangok közé tartoznak tanítványai is, akik néhány különlegesen tehetséges fiatal magyar zenésszel kiegészülve a Zeneakadémia színpadára lépnek. Az Eredet műsora a művésznő legbravúrosabb repertoár- és ráadásdarabjaiból állt össze, olyan művekből, melyekről úgy érezte, hiába változik a zenei ízlés, meg kell őket őriznie a jelen és a jövő közönségének. Egyéni átdolgozásaival a lényegüket kiemelve öntötte új formába ezeket a műveket, melyek nemcsak virtuozitásukon keresztül, de az őket inspiráló tradícióknak köszönhetően is élénken kapcsolódnak egymáshoz.

Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!