Jegyvásárlás


Program


Én, te, mi - haladunk a korral
2

Én, te, mi - haladunk a korral

A Láthatáron Csoport közös gondolkodásra buzdít a párkapcsolati mintákat, problémákat, élethelyzeteket illetően, miközben szórakoztat is.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 12. szombat, 19:00

Én, te, mi - haladunk a korral

Mit kezd egymással egy férfi és egy nő, ha az egyik mást akar, mint a másik? Ha más a ritmusuk? Ha más dolgok fontosak számukra, mást gondolnak a gyermeknevelésről, és mást arról, hogy hogyan és mivel töltsék a vasárnapot?

A Láthatáron Csoport közös gondolkodásra buzdít a párkapcsolati mintákat, problémákat, élethelyzeteket illetően, miközben szórakoztat is. Részvételi előadásukban a nézők is kommentálhatnak, beleszólhatnak, sőt, instruálhatják is a színészeket egy adott ponton.
Az előadás inspirálódik a galéria adottságaiból, az ott kiállított képek, festmények, illetve a hely atmoszférája a játék szerves részét képezi.

Játsszák: FEUER Yvette, STUBNYA Béla, BUZÁSI Fanni és MANGOLD Roland

Tárlatvezető: VENDEL Hajnalka (Szabó Veronika)

Rendező és részvételi színházi szakember: Szabó Veronika
Dramaturg: Nagy Orsolya
Társ-rendező: Feuer Yvette
A szöveget a színészek improvizációi alapján Nagy Orsolya írta
Improvizációs tréner: Elek Ányos

 

 

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!