Jegyvásárlás


Program


Én és József Attila

Én és József Attila

Mondjad, Atikám! – Vecsei H. Miklós József Attila estje
2019. április 9. 19.00 óra

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 8. hétfő, 19:00

Mondjad, Atikám!
Vecsei H. Miklós József Attila estje

Rendező: Vecsei H. Miklós
Előadja: Vecsei H. Miklós

Látvány: Vecsei Kinga Réta
Ügyelő: Kormányosi Miklós        
Súgó: Mészáros Csilla
A rendező munkatársa: Szládek Kata


A Magyar Költészet Napját 1964 óta József Attila születésének napján, április 11-én ünnepeljük. A Gyulai Várszínház ez alkalomból egy különleges József Attila esttel szeretne megemlékezni a fantasztikus költőről. Személyét és műveit országunk egyik legígéretesebb színésze, a fiatalok körében máris kultikus rajongással övezett Vecsei H. Miklós  kelti életre.

Mit jelent nekünk József Attila? Ismerjük az életét. Van kedvenc versünk tőle. Életszakaszainkban újra- és újraértelmezzük sorait. De ritkán gondolkozunk el azon, hogy milyen pusztító szenvedély és szeretni vágyás élt benne. „József Attila az őrület erejével, egy-egy szavával néha mélyebbre nyúlt, mint bárki más előtte” – írja róla naplójában Márai Sándor. Ebből a mélységből merít Vecsei H. Miklós, innen próbálja megmutatni a költő életútját, szerelmeit és versrészleteit – nem messze a rakodópart alsó kövétől.

Az előadást 14 éven felüli nézőinknek ajánljuk!

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!