Jegyvásárlás


Program


Én és a sárkányom

Én és a sárkányom

norvég családi film, 82 perc, 2020
12+

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 2. vasárnap, 15:00

Mindjárt itt a karácsony Laposvár kis falujában. Mortimer is nagyon várta már a szünetet, addig sem kell eltűrnie osztálytársai folytonos piszkálódását, és még több időt szentelhet nem túl népszerű YouTube csatornájának. Eközben Sara igyekszik minden kíváncsi szem elől elbújni, fél, hogy el kell hagynia az egyetlen országot, melyet ismer, és vissza kell térnie egy olyan kontinensre, amit sosem látott. Egy különös reggelen mindkét gyermek élete megváltozik, amikor szó szerint berobban az életükbe egy kis sárkány, akinek egyetlen vágya, hogy hazajusson.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!