Jegyvásárlás


Program


Emigránsok - A folytatás... - Kapucsengő #KuglerArt Szalon

Emigránsok - A folytatás... - Kapucsengő #KuglerArt Szalon

"Színpadi drámám – mely szándékom szerint egy film forgatókönyve is – két mai emigráns tragikus múltjának és kilátástalan jelenének története..." (Dettre Gábor)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 21:00

Emigránsok – A folytatás...
#kapucsengő

Színpadi drámám – mely szándékom szerint egy film forgatókönyve is – két mai emigráns tragikus múltjának és kilátástalan jelenének története. Egy sötét és – konkrétan és átvitt értelemben is – üres lakásban élnek valahol Nyugat-Európában, összezártan, egymásra utalva, a világtól elszigetelve. Hogy száműzetésük mennyire vélt és mennyire valós, hogy annak okai mennyiben keresendők bennük és mennyiben a külvilágban, azok olyan kérdések, melyeket a darab felvet és talán meg is válaszol.
Sławomir Mrożek híres darabja, az Emigránsok bemutatója óta sok idő telt el. Súlyos tény, hogy azóta végleg elveszítettük ártatlanságunkat, ha egyáltalán létezett valaha. Nekem úgy tűnik, hogy voltak korok, sőt, talán én magam is éltem egy olyanban, melyben – bár nyilván létezett – nem volt elfogadott a hazugság, a gyűlölet, a kegyetlenség és az önzés, és amelyben a tudás, az egyenesség és az önzetlenség legalábbis elvben pozitív értékeknek számítottak. (Dettre Gábor)

Előadják:
Csányi Dávid, Fátyol Kamilla, Kálid Artúr, Mucsi Zoltán

Író, rendező: Dettre Gábor

A KuglerArt Szalonnal közös program.

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!