Jegyvásárlás


Program


ELTŰNT KINCSEK, ELVESZETT MŰVÉSZEK

ELTŰNT KINCSEK, ELVESZETT MŰVÉSZEK

Az előadássorozat az általunk ikonként tisztelt történelmi alakokról és keresett kincseiről rántja le a leplet, bepillantást nyújtva a múlt árnyasabb oldalára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 23. csütörtök, 18:00

ELTŰNT KINCSEK, ELVESZETT MŰVÉSZEK
A múlt zseniális alkotásai és félreértett alkotói
Történelmi stand up előadássorozat

Előadó: ANTALFFY PÉTER történész

Miért vonz ma tömegeket Botticelli vagy Van Gogh neve? Miért lett ördögi gonosz Imhotep, és hogyan lett filmsztár Mózes? Hová lettek a Királyok Völgyének kincsei vagy az inkák aranya? Hogyan babonáz meg mindenkit Mozart, és észrevesszük-e, amikor becsapja a közönséget? Melyek a leghíresebb elveszett városok és elpusztult műalkotások?

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

Ajánló


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Szente Vajk íróként nemcsak a végsőkig feszíti a nevetőizmokra specializálódott bohózat kereteit, hanem föl is frissíti, már-már szinte a műfaj…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!