Jegyvásárlás


Program


„Éltem egyszer én…” - Márai és a vers - Márai estek

„Éltem egyszer én…” - Márai és a vers - Márai estek

Hirtling István színművész és Mészáros Tibor irodalomtörténész, Márai-kutató estjein nem pusztán részletek hangzanak el a Márai életműből, hanem különleges és alig ismert információkat tudhat meg a közönség az örökérvényű szerzőről. Az előadásokon kivetített képek, dokumentumok és Tárkány-Kovács Bálint Junior Príma díjas cimbalomművész inspiratív zenei kísérete segíti elő az irodalmi szövegek elmélyült befogadását.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 15. hétfő, 19:00

Nagyon ritkán hallunk a lírikus Márairól, pedig életművében hangsúlyos szerepet kapott a költészet is. Mielőtt elhagyta Magyarországot több jelentős verset írt, ahogy később az emigrációban is. A legismertebbek közé tartozik az Olaszországban született Halotti beszéd, amely első emigrációval kapcsolatos verse volt, és a Mennyből az angyal című alkotás, utóbbival New Yorkból üzent a magyaroknak a 1956-os forradalom leverése után.

Közreműködnek:

Mészáros Tibor történész

Hirtling István színművész

Tárkány-Kovács Bálint cimbalomművész

 

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!