Jegyvásárlás


Program


Elsa Valle & Winand Gábor - Accapella

Elsa Valle & Winand Gábor - Accapella

2019. március 1-én pénteken 18 órától
Elsa Valle & Winand Gábor: Acapella
"Zenékkel és borokkal a világ körül"

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 1. péntek, 19:00

Elsa Valle & Winand Gábor: Acapella
"Zenékkel és borokkal a világ körül"
 
Rendezvénysorozatunk egy igazán egyedi, különleges eseménnyel folytatódik.

A két különleges zenei egyéniséggel és talentummal megáldott énekest nem kell bemutatni az igényes zenéhez szokott közönségnek, hiszen mindkét művész ismert és elismert alakja nem csak a hazai, de a nemzetközi jazz életnek is. Elsa Valle afrikai gyökerektől átitatott a kubai dallam és ritmusvilággal megédesített hangja találkozik Winand Gábor különlegesen finomra csiszolt melodikus improvizációival, az amerikai jazz Afrikából indulva megkerüli a bolygót és a közép európai fűszereket is magába szívva, felfrissülve ismét találkozik régi önmagával.
A két művész csodálatos duóján keresztül együtt felfedezzük a zene horizontjait, megismerjük a szabadságot és a zene által felszabadult érzések, művészetek világát.
 
A jegyár a koncertélményen túl egy welcome drinket is magában foglal (választható Katona borokból vagy alkoholmentes italokból)
 
Jegyvásárlás után asztalfoglalás szükséges!
információ, asztalfoglalás: +36 20 221 0871 illetve info@katonaborhaz.hu
Asztalfoglalás nélkül a szabad ülőhelyek érkezési sorrendben kerülhetnek elfoglalásra.
 
A koncert előtt, alatt, után a Katona Borház teljes kínálata kóstolható és vásárolható, mellette pedig alkoholmentes italokat és gasztro falatokat is vásárolhatnak, akik teljes körű gasztronómiai és kulturális élményre vágynak.
 
koncertkezdés: 19:00
kapunyitás: 18:00
kapuzárás: 23:00

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!