Jegyvásárlás


Program


"ElőasáSOKK" Exből Next - Tapolyai Emőke előadása

"ElőasáSOKK" Exből Next - Tapolyai Emőke előadása

Exből Next – Tapolyai Emőke klinikai szakpszichológus, szexuál-pszichológus előadása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 20. hétfő, 18:30

Gyakran előfordul, hogy egy sikertelen kapcsolat vagy egy kudarcba fulladt házasság lezárása után megfogalmazódik az emberben: „Soha többet ilyenbe nem megyek bele! Az tuti, hogy most már tudom, mit csinálok!”

Majd a következő kapcsolatában döbbenten kérdezi, hogy „Már megint?” Már megint egy agresszív, már megint egy passzív, egy alkoholista, egy megcsaló, egy érdektelen, egy féltékeny, megint azt a típust vonzotta be, akitől korábban elmenekült?  

Bevonzotta? Vagy választotta? Ha már annyit szenvedett egy ilyen embertől, akkor miért megint ugyanilyennel próbálkozik? S ha mindezt meg is érti, van-e remény arra, hogy legyen egy egészségesebb kapcsolata? Hogyan? Az előadás ezekre a kérdésekre igyekszik választ adni, illetve az egyéni belső válasz felé elindítani.

 

Ajánlatunk


Május 18-án szombaton Győrszentivánra érkezik a Boney M. és Liz Mitchell.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!