Jegyvásárlás


Program


„ElőadáSOKK” „A helyzet reménytelen, de nem súlyos!” Előadó: dr. habil. Forgács Attila

„ElőadáSOKK” „A helyzet reménytelen, de nem súlyos!” Előadó: dr. habil. Forgács Attila

Valamennyi kapcsolatban előbb-utóbb súrlódások keletkeznek. A konfliktusok rombolhatnak, vagy éppen a fejlődést is szolgálhatják. Az előadás előtt egy önkitöltős (névtelen) teszttel lehetőséget adunk az érdeklődők konfliktuskezelő stratégiáinak azonosítására, majd az előadó az egyes stratégiák előnyeiről és csapdáiról fog beszélni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 21. szerda, 18:30

„ElőadáSOKK”
„A helyzet reménytelen, de nem súlyos!” – Avagy konfliktusaink kezelése

Előadó: dr. habil. Forgács Attila klinikai szakpszichológus, a Corvinus Egyetem Pszichológiai Központjának vezetője

Az április 21-én elmaradt előadás pótlása.

Valamennyi kapcsolatban (a családban, a politikai életben, a közlekedésben, a munkahelyen...) előbb-utóbb súrlódások keletkeznek. A konfliktusok rombolhatnak, vagy éppen a fejlődést is szolgálhatják. Az előadás előtt egy önkitöltős (névtelen) teszttel lehetőséget adunk az érdeklődők konfliktuskezelő stratégiáinak azonosítására, majd az előadó az egyes stratégiák előnyeiről és csapdáiról fog beszélni. (Kérjük, amennyiben szeretnék kitölteni a tesztet, 15 perccel korábban érkezzenek az előadásra.)

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!